B2B in 4 domeinen

ESSENTIALS

Een goede basis is de essentie van alles. Van de uitleg over onze bureaufilosofie en onze visie op het marketingfundament (B2B Marketing Vitality) tot de alignment met sales en de marketingstrategie op hoofdlijnen. Zo sta je als allround marketeer stevig in je schoenen.

CASES

Leren van anderen uit de praktijk. Wat doen andere bedrijven en marketeers waar je echt wat van kan leren? Over onderscheidende positioneringen en succesvolle praktijkvoorbeelden. Gekoppeld aan specifieke benaderingswijzen, on- en offline campagnes, research marketing en eventmarketing.

SKILLS

Werken aan je eigen competenties. Om steeds een beetje beter te worden. Met als doel je presentatie-, schrijf-, projectmanagement- en adviesvaardigheden veder te ontwikkelen. Want marketing gaat niet alleen over theorie en praktijk, maar ook over samenwerken en jouw rol in een veelzijdig vak.

CLASSES

Verdiepen op actuele topics. Als allround B2B marketeer kun je niet elke discipline en elke tool tot in detail beheersen, maar sommige zaken zijn zo actueel en veel gevraagd, dat je er meer van moet weten dan slechts de hoofdlijnen. Denk aan social media advertising, neuromarketing en marketing automation.

Actueel aanbod

  • Alle events
  • Cases
  • Classes
  • Essentials
  • Skills
14 juni, 2022
Employer Marketing: wat werkt wel?

Tijdens het event 'Employer Marketing: wat werkt wel?' vertelt Inge Lammers over het belang en een succesvolle aanpak van employer marketing. Daarnaast vertelt Jean-Pierre Noten van MTA hoe de succesvolle campagne 'MTA solliciteert bij jou' is opgezet en hoe de video meer dan 27.000 views heeft bereikt.

Pragmatisch Positioneren in B2B (najaar 2022)

Wil jij meer weten over Pragmatisch Positioneren in B2B? Tijdens deze sessie gaan we in op het ontwikkelen van een krachtige positionering op een efficiënte manier. Daarbij is B2B natuurlijk geen B2C.

Christ Coolen
15 september, 2022
Conversiegericht schrijven in B2B door Christ Coolen

Conversiegericht schrijven in B2B door Christ Coolen. Leer hoe je kneitergoeie copy schrijft die overtuigt en verkoopt. 15 september om 14:00 uur in Eindhoven. Kosten bedragen €129,- excl. BTW. Schrijf je nu in!

B2B Marketing &
Salesbureau
Deelmarketeer, Detavast, Werving
& Selectie, Employer Marketing
Opleiding & Coaching tot Senior
Marketing Professional (SMP)